Skal du kjøpe bil og trenger hjelp med å finansiere bilen? Vi kan hjelpe deg med billån på en enkel og grei måte. Når du søker om billån hos oss inntil kr 500.000,- er det ingen krav til tinglysning, pant, kaskoforsikring og egenkapital og på den måten sparer penger i forhold til et tradisjonelt billån. Med vår nettbaserte søknad får du et kjapt og uforpliktende svar og signerer evt. enkelt med BankID.

Fordeler med billån fra Motty

 • Ingen krav til tinglysning - Du sparer kostnader, kjøpsprosessen går enklere og raskere.
 • Ingen krav til kaskoforsikring - for biler opp til en viss verdi kan det både være lurt og ikke minst kostnadsbesparende å droppe kasko.
 • Ingen krav til egenkapital
 • Du trenger ikke å ha bestemt deg for bil når du søker lånet. Få lånet utbetalt og let så etter bilen du ønsker uten å være bundet opp til bilforhandler eller en privatperson
 • Trygge og nettbaserte søkeprosesser
 • Som regel umiddelbart svar på søknaden

Billånskalkulator - hvor mye kan jeg få i billån?

Fyll ut hvor mye du trenger i billån og hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Så snart vi mottar svar fra bankene, vil vi kontakte deg og presentere alternativene for ditt billån. Hos oss søker du kostnadsfritt og uten forpliktelser.

HVOR MYE VIL DU LÅNE?
,-
NEDBETALINGSTID
år
SØK NÅ
Å søke om lån via Motty er gratis og uten forpliktelser
Låner du 100 000 kr over 5 år, koster det 37 120 kroner hvis den effektive renten er 14,15 %. Det vil si at det totale lånebeløpet for disse 5 årene er 137 120 kroner. Hvilken rente du får, gjenstår å se. Nominell rente varierer fra 6 % til 23 %.

Rente på billån

Hvilken rente du får på billånet er individuelt og baseres på flere ulike faktorer. Det avhenger for eksempel på lånebeløpets størrelse, hvor lang tilbakebetalingstid du ønsker og dine økonomiske forutsetninger og kredittscore.

Sammenlign billån

Før du tar opp et billån bør du sjekke at du får de beste mulige lånevilkårene. Vi sender lånesøknaden din til flere aktuelle banker, som deretter sender deg ulike lånetilbud. Du velger det tilbudet som passer best for deg og din økonomi. På den måten vet du alltid at du får det beste billånet med en så lav rente og etableringskostnad som mulig.

Har du lån fra tidligere?

Hvis du allerede har lån, kan du refinansiere disse. Det er et godt tips å vurdere dette når du vil ta opp et nytt lån. Det er mange fordeler med et refinansieringslån. Når du refinansierer samles alt på en regning og du slipper å betale flere forskjellige fakturaer med ulike renter, fakturagebyr og forfallsdatoer i måneden. Du får dermed bedre kontroll og mest sannsynlig en lavere kostnad.
Sök refinansiering


LÅNEPROSESSEN – DETTE GJØR DU OG DETTE GJØR VI

 1. Først fyller du ut lånesøknaden eller ringer oss hvis om du synes det er enklere eller trenger hjelp. Vi er der for deg!
 2. Så sendes søknaden for å bli vurdert av bankene vi samarbeider med
 3. Blir din søknad innvilget får du en liste over bankenes tilbud som viser nøyaktig hva lånet vil koste deg
 4. Du sammenligner tilbudene og velger det som passer deg best
 5. Du vil motta lånedokumenter som enkelt og trygt signeres med BankID og beløpet overføres din oppgitte bankkonto