Refinansier dyre lån med Motty

Det kan være mange grunner til at du trenger mer penger. Er en av dem at du betaler ned på dyre gamle smålån, kredittkort eller det du har "kjøpt" og skal betale senere? Vi kan hjelpe med refinansiering og dermed et kutt i utgiftene.Refinansiering kan ofte være løsningen
for å sette deg selv i en bedre situasjon.

Ikke la smålånene bli unødvendig dyre

Den aller enkleste måten å spare penger på, er å kutte utgifter. Grunnen til at vi kan snakke om å spare penger ved å refinansiere gamle smålån og dyr kreditt; Utgiftene dine kan bli mye mindre enn de er i dag.

Motty som låneagent, sender søknaden din rundt til 18 banker slik at de kan konkurrere om å gi deg lavest rente i tillegg.

Lån for å "reparere" gamle lån

Å betale på mange lån og kreditt er dyrt på grunn av høye renter, etableringsgebyr og avgifter på hver eneste lån du har. Hver for seg virker kanskje ikke summene så høye, men har du flere lån blir ofte totalen av alle summene et høyt beløp som du faktisk kan gjøre noe med. Har du vurdert å samle all usikret gjeld inn i ett eneste lån der du har mulighet for både lavere rente og lengre nedbetalingstid?

Refinansiering av lån uten sikkerhet

Kredittkort har ofte mye høyere renter enn forbrukslån, men felles for disse er at de kalles for lån uten sikkerhet eller usikret gjeld. Lån uten sikkerhet er dyrere enn et tradisjonelt lån i banken fordi du ikke setter bolig som sikkerhet for den som låner deg penger. Når banken ikke har denne sikkerheten, krever de deg heller for høyere renter. Hvilken hvilken type gjeld har du som tømmer deg for penger hver måned? Skal vi undersøke om du kan få rettet opp i situasjonen slik at den blir bedre?

Enklere hverdag med nytt lån

Vi kan få gode ting til å skje slik at det som er vanskelig kan føles litt bedre.
Det er kun én søknad som skal til for at vi kan vurdere nettopp din situasjon. Ved å få til en refinansiering, vil du få flere fordeler i tillegg til å spare penger. Å betale på ett lån i kun én bank er mye enklere og mindre krevende. Færre låneavtaler gir deg også kontroll og oversikt over utgiftene dine. Men det er også noe annet viktig å tenke på! Les videre:

Fjern det som hindrer dine lånemuligheter

Som privatpersoner kan vi ikke låne mer enn vår egen inntekt ganget med fem. Er denne grensen nådd, kan det bli veldig vanskelig å låne mer hvis du virkelig trenger det. Refinansiering av lån, kan derfor gi deg nye muligheter.

Men det er mer! Visste du at du kan få avslag fordi du har kreditt du ikke engang bruker?

Kredittkort som ikke er i bruk er uansett gjeld

En ting er å få avslag på lån fordi du kan ha lånt deg opp til maksgrensen, men det kan hende du har fått avslag fordi du har kreditt du kanskje ikke engang bruker eller rett og slett ikke husker at du har. Ubrukt kreditt regnes nemlig uansett som gjeld i Gjeldsregisteret.

Ta enkle grep for å fjerne ubrukt kreditt slik at den ikke hindrer deg fra det lånebeløpet du ønsker. Men refinansiering kan også gjøre situsajonen bedre for deg som har betalingsanmerkninger. Hvordan?

Lån med betalingsanmerkninger er mulig

Hvis gjelden har blitt for vanskelig å håndtere, kan man pådra seg betalingsanmerkninger. Dette er også noe som kan hindre deg i å få lån. Ved å refinansiere gjelden, kan også betalingsanmerkningene bli fjernet!

Hvordan? Ved at gammel gjeld blir nedbetalt, blir anmerkningene borte. Med refinansiering kan banken betale ned gammel gjeld og gi deg et nytt lån med bedre rente, nedbetalingstid og en god nedbetalingsplan.

Vi går til bankene og tar jobben

Hos Motty har vi utviklet løsninger for å gjøre situasjonen bedre i de tilfellene vi kan. Vi samarbeider derfor med banker som gir refinansiering og som ser på din unike situasjon. Søker du sammen med noen og/eller har egen bolig, har du langt flere muligheter!

Bruk vår tjeneste for å sammenligne flere pristilbud på refinansiering helt gratis og helt uten forpliktelser. La oss ta jobben for deg slik vi har gjort for tusenvis av kunder helt siden 1985.

Du trenger bare å sende en søknad om refinansiering her for å få en ny start.

Vi snakkes!

Priseksempel
Låner du 65.000 kroner over 5 år, koster lånet 27.334 kroner hvis den effektive renten er 15,84 %. Det vil si at det totale lånebeløpet for disse fem årene er 92.334 kroner. Hvilken rente du får, gjenstår å se. Nominell rente varierer fra 6 % til 23 %.