Det er ikke alltid bufferkontoen står klar når du trenger penger fortere enn det du rekker å skrape sammen. Selv om du klarer å spare, har du ikke alltid tid til å vente.

Å unne seg litt luksus er en fin opplevelse. Andre ganger er det ikke luksusen, men huset eller hytta som må vedlikeholdes eller oppgraderes etter din standard og behov. Eller har du kommet over et tilbud eller en mulighet som du må slå til på nå?

HVOR MYE VIL DU LÅNE?
,-
NEDBETALINGSTID
år
SØK NÅ
Å søke om lån via Motty er gratis og uten forpliktelser
Låner du 100 000 kr over 5 år, koster det 37 120 kroner hvis den effektive renten er 14,15 %. Det vil si at det totale lånebeløpet for disse 5 årene er 137 120 kroner. Hvilken rente du får, gjenstår å se. Nominell rente varierer fra 6 % til 23 %.

Motty har flere veier til dine lånemuligheter

Hva du trenger penger til, legger ikke vi oss opp i. Det vi gjør er å ta opp jakten på best mulig rente og lånetilbud. Du søker og vi går i banken for deg – 18 stykk samtidig.

Uansett om det gjelder en digg reise, unike opplevelser, oppussing og fornyelse, ren nytelse eller oppfyllelse av drømmer – kan du søke om å låne mellom 5000 og 150.000 kroner til det du vil.

Lånagenter leter etter de gode rente- og lånetilbudene for deg

Vi samarbeider med banker som leverer ulike låne-produkter. Derfor kan det være en lønnsom sak å sette bort jakten til en lånagent som oss når du skal låne penger. Ikke slå deg til ro med det første tilbudet du får når det er mulig å få bedre avtaler andre steder.

Søk, vurder og velg det lånetilbudet som passer deg best, eller avslå – våre tjenester er helt gratis og uten forpliktelser uansett.