Lån med betalingsanmerkning - dette er dine muligheter

Vi kjenner bankene som ikke gir blankt avslag på lånesøknaden din. Vi vet at det kan være utfordrende  å få innvilget lån med betalingsanmerkninger og inkasso eller om du ikke har en typisk 100 % fast stilling. Men vi samarbeider med banker som kan gi lån og refinansiering selv om du har betalingsanmerkninger eller har en arbeidssituasjon som ikke er typisk 100 % fast stilling. Vi fokuserer mer på din fremtidige evne og vilje til å betjene lånet enn din økonomiske fortid. Sammen jobber vi for å finne den beste løsningen for deg.

HVOR MYE VIL DU LÅNE?
,-
NEDBETALINGSTID
år
SØK NÅ
Å søke om lån via Motty er gratis og uten forpliktelser
Låner du 100 000 kr over 5 år, koster det 37 120 kroner hvis den effektive renten er 14,15 %. Det vil si at det totale lånebeløpet for disse 5 årene er 137 120 kroner. Hvilken rente du får, gjenstår å se. Nominell rente varierer fra 6 % til 23 %.

Lån med sikkerhet i bolig

Hvis du eier bolig og kan stille med denne som sikkerhet for et lån, er bankene mer fleksible og løsningsorienterte. Når du sender inn en søknad til oss, blir det derfor tatt en grundig helhetsvurdering og sammen snur vi alle steiner for å finne en god løsning. Hvis du har betalingsanmerkninger eller pågående inkasso vet du at det er vanskelig å få innvilget lån når det foretas en kredittsjekk - derfor kan denne typen lån være løsningen for deg. Uansett situasjon - Sammen jobber vi for å finne den beste mulige løsningen for deg.

Hvorfor får man avslag på lån?

Det er flere grunner til at bankene ofte sier nei til et lån eller refinansiering  selv om du har egenkapital, sikker inntekt eller god betalingsevne. Det er noen faktorer bankene slår hardt ned på:

  • Om du har betalingsanmerkninger, inkassosaker eller mye gjeld og dermed får en lav kredittscore
  • Om du er selvstendig næringsdrivende og tar ut en lav lønn, vikar, sesongarbeider eller freelance, har deltidsstilling eller prosjektstilling, er pensjonist eller trygdet.

Bedre sjanser hvis du har en medsøker

Det er viktig å være klar over at det er større sjanse for at du får det lånebeløpet du ønsker deg hvis du søker sammen med noen. Da pleier også banken å gi lengre nedbetalingstid og bedre rente på lånet fordi dere er to om ansvaret. En medsøker kan være en samboer, ektefelle eller en venn.