Fra tid til annen trenger man penger raskt, helst på dagen. Her bør man tenke seg nøye om. Slike lån pleier å være veldig dyre og det er faktisk en myte at et lån utbetales på dagen. Mange markedsfører at man kan ta opp et lån på dagen uten at det har rot i virkeligheten. For å ta et seriøst og lønnsomt lån må vi og bankene samle inn litt informasjon om deg, og dette gjøres ikke på en dag.

Du får imidlertid alltid raskt svar på søknaden når du søker om et lån hos oss. Så snart vi har gått gjennom søknaden din og tilbudene vi mottar fra bankene, vil vi kontakte deg og presentere mulighetene. For oss er det viktig at du får et best mulig lånetilbud og at du får tid til å tenke deg om. Derfor er det vanskelig å garantere et lån på dagen. Hos oss på motty tar hele låneprosessen vanligvis mellom 1-3 dager.

Sjekk vilkårene får før du tar opp et lån på dagen

Mange banker tilbyr lån på dagen, minilån, SMS-lån og lignende. Dessverre betyr dette vanligvis høye renter og unødvendige kostnader. Det er alltid viktig å lese hva det betyr for deg å ta opp et lån på dagen. Mange ganger er det verdt å vente noen dager å få bedre vilkår og lavere månedlige kostnader.

HVOR MYE VIL DU LÅNE?
,-
NEDBETALINGSTID
år
SØK NÅ
Å søke om lån via Motty er gratis og uten forpliktelser
Låner du 100 000 kr over 5 år, koster det 37 120 kroner hvis den effektive renten er 14,15 %. Det vil si at det totale lånebeløpet for disse 5 årene er 137 120 kroner. Hvilken rente du får, gjenstår å se. Nominell rente varierer fra 6 % til 23 %.

Før du tar opp et lån, må du være sikker på at du får best mulig lånevilkår. Vi sender lånesøknaden din til 18 ulike banker, som deretter sender deg lånetilbud. Du velger det tilbudet som passer best for deg og din økonomi. På den måten vet du alltid at du får det beste lånet med en så lav rente og kostnader som mulig.

Låneprosessen - Alltid raskt svar på søknaden hos Motty

Hos oss på Motty tar hele låneprosessen vanligvis mellom 1-3 dager.

  1. Først fyller du ut lånesøknaden eller ringer oss om du har spørsmål eller trenger hjelp til utfylling..
  2. Søknaden sendes bankene for å bli vurdert.
  3. Du får en liste over bankenes tilbud som viser nøyaktig hva lånet vil koste deg.
  4. Du sammenligner tilbudene og velger det som passer deg best.
  5. Du får tilsendt lånedokumenter digitalt og signerer trygt med BankID og lånebeløpet overføres din oppgitte bankkonto.

Har du lån fra tidligere?

Hvis du har ett eller flere lån og kredittkort fra tidligere er det et godt tips å vurdere refinansieringslån når du vil ta opp et nytt lån. Det er mange fordeler med et refinansieringslån. Når du refinansierer samles alt på en regning og du slipper å betale flere forskjellige fakturaer med flere fakturagebyr og forfallsdatoer i måneden, du får dermed bedre kontroll og oftest en lavere kostnad.
Søk refinansiering