Lån penger til oppussing via Motty

Det kan være mange grunner til at du trenger litt ekstra penger. Har du flyttet, må du pusse opp eller skaffe deg ting for å få det i orden hjemme?  Skap deg det hjemmet du trenger akkurat nå og betal heller over tid.

Vi er låneagenten som hjelper deg å finne det lånetilbudet som passer nettopp deg.

Lån nå, betal over tid

Det er mye jobb med et hjem, og oppgavene står ofte i kø. Å flytte er også kostbart – spesielt hvis du flytter inn der det er oppussingsbehov du ikke kan vente med å ta tak i. Andre ganger trengs både hvitevarer, møbler og annet interiør for å komme i orden.

Uansett hva du trenger for å skape eller fullføre hjemmet ditt, kan du låne fra 5000 - 500.000 kroner her uten å sette hus eller eiendeler som pant eller sikkerhet. Derfor er det enkelt å søke og det går ganske raskt også.

Finn det beste lånetilbudet med Motty

Vi samarbeider med banker som kan låne penger til dine umiddelbare behov. Og det tar tid å ta kontakt med mange banker for å finne best rente og lånevilkår. Vi kan gjøre alt dette for deg! Når vi tar jobben, går det fortere i tillegg til at bankene konkurrerer om å gi deg det beste lånetilbudet.

Husk at du står fritt til å velge eller avslå tilbudene du får. Vår hjelp er helt uten kostnader eller forpliktelser. Søk og se på mulighetene for å skape det hjemmet du trenger akkurat nå.

Kontakt oss gjerne hvis du lurer på noe eller trenger veiledning av en hyggelig rådgiver!

Priseksempel

Låner du 65.000 kroner over 5 år, koster lånet 27.334 kroner hvis den effektive renten er 15,84 %. Det vil si at det totale lånebeløpet for disse fem årene er 92.334 kroner. Hvilken rente du får, gjenstår å se. Nominell rente varierer fra 6 % til 23 %.
HVOR MYE VIL DU LÅNE?
,-
NEDBETALINGSTID
år
SØK NÅ
Å søke om lån via Motty er gratis og uten forpliktelser
Låner du 100 000 kr over 5 år, koster det 37 120 kroner hvis den effektive renten er 14,15 %. Det vil si at det totale lånebeløpet for disse 5 årene er 137 120 kroner. Hvilken rente du får, gjenstår å se. Nominell rente varierer fra 6 % til 23 %.