Lån penger til det du trenger

Noen ganger må du låne penger for å finansiere noe raskere enn du kan spare. Det kan være huset eller hytta som må vedlikeholdes, en ferie eller noe annet kjøp som gjør at du raskt trenger pengene.

Når du søker lån via motty, sender vi søknaden din til 18 forskjellige banker som sender deg ulike lånetilbud. På den måten vet du at du alltid vil få best mulig lånevilkår. Vi går gjennom tilbudene du har mottatt sammen og du velger det lånet som er best for deg og din økonomi.

Hvor mye penger kan jeg låne?

Hvor mye du kan låne baseres på flere ulike faktorer. Det avhenger for eksempel av dine økonomiske forutsetninger, hvor lang tilbakebetalingstid du ønsker og muligheten for medsøkere. Fyll ut hvor mye penger du trenger å låne og hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Så snart vi mottar svar fra bankene, vil vi kontakte deg og presentere alternativene.

HVOR MYE VIL DU LÅNE?
,-
NEDBETALINGSTID
år
SØK NÅ
Å søke om lån via Motty er gratis og uten forpliktelser
Låner du 100 000 kr over 5 år, koster det 37 120 kroner hvis den effektive renten er 14,15 %. Det vil si at det totale lånebeløpet for disse 5 årene er 137 120 kroner. Hvilken rente du får, gjenstår å se. Nominell rente varierer fra 6 % til 23 %.

Hvem kan låne penger?

Det er viktig for oss at du som låner penger har forutsetninger for å kunne betale tilbake lånet. Derfor har vi visse kriterier som må oppfylles, du skal ha fylt 18 år og ha en fast brutto inntekt på minst 220 000 kr i året. Vi kontrollerer også betalingsevnen din ved å ta en kredittsjekk. Har du betalingsanmerkninger og inkasso kommer søknaden vanligvis ikke til å bli godkjent.
Har du betalingsanmerkninger og vil søke lån? Les mer om lån med betalingsanmerkninger her.

Hvilken rente får jeg når jeg låner penger?

Hvilken rente du får når du låner penger er individuelt og baseres på flere ulike faktorer. Det avhenger for eksempel på lånebeløpets størrelse, hvor lang tilbakebetalingstid du ønsker og dine økonomiske forutsetninger og kredittscore.

Sammenlign for du låner penger

Før du låner penger bør du sjekke at du får de beste mulige lånevilkårene. Ved å fylle ut en enkelt lånesøknad hos oss i Motty sørger vi for å få den vurdert helt uforpliktende i inntil 18 banker og vil deretter presentere de ulike tilbudene for deg. Du velger det tilbudet som passer best for deg og din økonomi. På den måten vet du alltid at du får det beste lånet med en så lav rente og etableringskostnad som mulig.

Har du lån fra tidligere?

Hvis du allerede har lån, kan du refinansiere disse. Det er et godt tips å vurdere dette når du vil låne penger. Det er mange fordeler med et refinansieringslån. Når du refinansierer samles alt på en regning og du slipper å betale flere forskjellige fakturaer med ulike renter, fakturagebyr og forfallsdatoer i måneden. Du får dermed bedre kontroll og mest sannsynlig en lavere kostnad.
Søk refinansiering

Låneprosessen - dette gjør du og dette gjør vi

  1. Først fyller du ut lånesøknaden eller ringer oss hvis du vil det.
  2. Så sendes søknaden for å bli vurdert av bankene våre.
  3. Du får en liste over bankenes tilbud som viser nøyaktig hva lånet vil koste deg.
  4. Du sammenligner tilbudene og velger det som passer deg best.
  5. Trygt og enkelt settes pengene på din konto.