Det er ikke alltid bufferkontoen står klar når du trenger penger fortere enn det du rekker å skrape sammen. Selv om du klarer å spare, har du ikke alltid tid til å vente.

Opplev mens du kan

Å unne seg litt luksus er en fin opplevelse. Andre ganger er det ikke luksusen, men huset eller hytta som må vedlikeholdes eller oppgraderes etter din standard og behov. Eller har du kommet over et tilbud eller en mulighet som du må slå til på nå?

Å søke om et lån uten å sette hus eller eiendom som pant eller sikkerhet, er en kortere prosess. Med kort nedbetalingstid, trenger du heller ikke betale på lånet lenge. En god plan er derfor viktig for at det du unner deg skal være verdt det.

Motty har flere veier til dine lånemuligheter

Hva du trenger penger til, legger ikke vi oss opp i. Det vi gjør er å ta opp jakten på best mulig rente og lånetilbud. Du søker og vi går i banken for deg – 16 stykk samtidig.

Uansett om det gjelder en digg reise, unike opplevelser, oppussing og fornyelse, ren nytelse eller oppfyllelse av drømmer – kan du søke om å låne mellom 5000 og 500.000 kroner til det du vil.

Lånagenter leter etter de gode rente- og lånetilbudene for deg

Vi samarbeider med banker som leverer ulike låne-produkter. Derfor kan det være en lønnsom sak å sette bort jakten til en lånagent som oss når du skal låne penger. Ikke slå deg til ro med det første tilbudet du får når det er mulig å få bedre avtaler andre steder.

Søk, vurder og velg det lånetilbudet som passer deg best, eller avslå – våre tjenester er helt gratis og uten forpliktelser uansett.

Ikke gjør det dyrere enn du må – velg riktig lån

Ulike låne-produkter er tilpasset ulike situasjoner. Forbrukslån, refinansiering, omstartslån, kredittkort, boligkreditt eller boliglån – det er mye å vurdere og det er ikke alltid godt å vite hva som passer best. Det finnes løsninger som er mer lønnsomme enn andre når du skal låne penger – la oss hjelpe deg med dette.

Slik er låneprosessen hos Motty

• Du søker enkelt i søknaden her

• Vi sender søknaden til bankene

• Lånetilbudene du får blir satt opp i en liste du kan velge direkte i

• Du godtar eller avstår tilbud

• Banken behandler søknaden ferdig og kan utbetale lånet innen få dager

Sjekk deg i Gjeldsregisteret før du søker

Har du for eksempel kreditt du ikke bruker? Ubrukt kreditt regnes også som gjeld i Gjeldsregisteret. Ikke la ubrukt kreditt hindre deg og det lånebeløpet du ønsker deg. Sjekk Gjeldsregisteret og se hva du har stående. Gi deg selv bedre lånemuligheter ved å avslutte kredittavtaler du ikke trenger.

Eksempel på hvordan ubrukt kreditt kan gi avslag på lånesøknaden:
Har du tre kredittkort med en ramme på 50.000 kroner på hvert kort, har du 150.000 kroner som regnes som gjeld uansett om du bruker kortene eller ikke.

Snakk med oss om du vil refinansiere smålånene dine. Det kan være penger å spare ved at du samler alt inn i ett lån med lavere renter og færre gebyrer enn det du har i dag. Ved å refinansiere kan du bli kvitt dyr gjeld.

Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne videre.

Priseksempel

Låner du 65.000 kroner over 5 år, koster lånet 27.334 kroner hvis den effektive renten er 15,84 %. Det vil si at det totale lånebeløpet for disse fem årene er 92.334 kroner. Hvilken rente du får, gjenstår å se. Nominell rente varierer fra 6 % til 23 %.
HVOR MYE VIL DU LÅNE?
,-
NEDBETALINGSTID
år
SØK NÅ
Å søke om lån via Motty er gratis og uten forpliktelser
Låner du 100 000 kr over 5 år, koster det 37 120 kroner hvis den effektive renten er 14,15 %. Det vil si at det totale lånebeløpet for disse 5 årene er 137 120 kroner. Hvilken rente du får, gjenstår å se. Nominell rente varierer fra 6 % til 23 %.