Det er ikke alltid bufferkontoen står klar når du trenger penger raskere enn det du klarer å spare. Iblant er det huset eller hytta som må vedlikeholdes eller oppgraderes etter din standard, ønsker og behov. Søk om lån til oppussing hos oss. Vi sender lånesøknaden for vurdering til 18 banker.

Å pusse opp huset kan mange ganger heve verdien på boligen, kanskje du tenker på å selge boligen og ønsker å få høyest mulig avkastning på et boligsalg.  Årsakene til oppussing kan være mange. Uansett grunn til at du trenger penger vil vi hjelpe deg med å finne det beste lånet for din situasjon.

HVOR MYE VIL DU LÅNE?
,-
NEDBETALINGSTID
år
SØK NÅ
Å søke om lån via Motty er gratis og uten forpliktelser
Låner du 100 000 kr over 5 år, koster det 37 120 kroner hvis den effektive renten er 14,15 %. Det vil si at det totale lånebeløpet for disse 5 årene er 137 120 kroner. Hvilken rente du får, gjenstår å se. Nominell rente varierer fra 6 % til 23 %.

Hvor mye kan jeg låne?

Hvor mye du kan låne baseres på flere ulike faktorer. Det avhenger for eksempel av dine økonomiske forutsetninger, hvor lang tilbakebetalingstid du ønsker og muligheten for medsøkere.

Forbrukslån eller lån med sikkerhet i bolig?

Hvilken type lån man skal ta opp kan være vanskelig å vite. Mange ganger antas det at forbrukslån er det eneste og beste alternativet, men alt avhenger av situasjonen din. Hvis du eier en bolig, har du muligheten å ta et lån med sikkerhet i bolig.  Fordelen med et lån med sikkerhet er helt klart lavere rente. Men mange ganger vil et forbrukslån ha kortere nedbetalingstid, noe som kan gi lavere rentekostnader på sikt og et billigere lån. Våre låneksperter hjelper deg med å finne den beste løsningen for deg.

Sammenlign banker

Før du tar opp et lån til oppussing bør du sjekke at du får de beste mulige lånevilkårene. Vi sender lånesøknaden din til flere aktuelle banker, som deretter sender deg ulike lånetilbud. Du velger det tilbudet som passer best for deg og din økonomi. På den måten vet du alltid at du får det beste lånet med en så lav rente og etableringskostnad som mulig.

Har du lån fra tidligere?

Hvis du har et lån sen tidligere er det et godt tips å vurdere dette när du vil ta opp et nytt lån. Det er mange fordeler med et refinansieringslån. Når du refinansierer samles alt på en regning og du slipper betale flere forskjellige fakturaer med flere renter og forfallsdatoer i måneden, du får dermed bedre kontroll og vanligvis en lavere kostnad. Sök refinansiering.


LÅNEPROSESSEN – DETTE GJØR DU OG DETTE GJØR VI

  1. Først fyller du ut lånesøknaden eller ringer oss hvis du vil det
  2. Så sendes søknaden for å bli vurdert av bankene våre
  3. Du får en liste over bankenes tilbud som viser nøyaktig hva lånet vil koste deg
  4. Du sammenligner tilbudene og velger det som passer deg best
  5. Trygt og enkelt settes pengene på din konto