Hvilke lån kan jeg refinansiere?
Easybank tilbyr refinansiering av dyre lån og dyr kredittkortgjeld. Fordelene med å samle alle smålån og kredittkort i et refinansieringslån er flere: Rentene og månedsutgiftene blir lavere, du får bedre oversikt over gjelden din og du får muligheten til å stake ut en ny kurs med nedbetalingstid tilpasset deg.

Du kan refinansiere opp til kr 500 000 med rente fra 7,49%. Nedbetalingstiden er inntil 15 år, avhengig av løpetiden på de lånene du vil refinansiere.

Hvilke lån kan jeg refinansiere?
Alle typer lån og kreditt kan i utgangspunktet refinansieres. Easybank kan sørge for det praktiske rundt innfrielsen av dine nåværende lån.

Å søke om et lån uten å sette hus eller eiendom som pant eller sikkerhet, er en kortere prosess. Med kort nedbetalingstid, trenger du heller ikke betale på lånet lenge. En god plan er derfor viktig for at det du unner deg skal være verdt det.

Søk om refinansieringslån i dag


Vi har rask behandlingstid og signering med BankID. For å få innvilget refinansiering hos Easybank må følgende krav være oppfylt:

  • Du må være over 23 år
  • Du må ha norsk fødsels- og personnummer
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger
  • Du må ha 3 års ligningshistorikk
HVOR MYE VIL DU REFINANSIERE?
,-
NEDBETALINGSTID
år
SØK NÅ
Å søke om lån via Motty er gratis og uten forpliktelser
Låner du 100 000 kr over 5 år, koster det 37 120 kroner hvis den effektive renten er 14,15 %. Det vil si at det totale lånebeløpet for disse 5 årene er 137 120 kroner. Hvilken rente du får, gjenstår å se. Nominell rente varierer fra 6 % til 23 %.