Å samle smålån betyr at du tar opp et nytt større lån for å betale ned smålån og kredittkortgjeld. Et såkalt refinansieringslån. Når du samler smålån i ett lån har du lenger ikke flere forskjellige lån og fakturaer. Allt samles i ett lån og en faktura. Dette betyr bedre kontroll og lavere kostnader. Samle smålån og spar penger hver måned.

Når bør jeg samle smålån?

Et refinansieringslån for å samle smålån passer godt for deg som har mye gjeld fra tidligere, flere smålån og kredittkort med høy rente og som vil ha bedre kontroll over økonomien. Det er også et godt tips å vurdere dette om du vil ta opp et nytt forbrukslån. Det er mange fordeler ved å samle smålån i et refinansieringslån. Når du refinansierer samles alt på en regning og du slipper å betale flere forskjellige fakturaer med flere forfallsdatoer og fakturagebyr i måneden, og får dermed bedre oversikt over renter og avdrag. Det er også en stor fordel å ha ryddighet ved eventuelle senere låneopptak.

Samle smålån - hvorfor?

Å ha flere smålån er dyrt! Ved å samle smålån i ett enkelt lån blir fordelene vanligvis mange. Det betyr at du får:

  • Penger till overs
  • Lavere rente
  • Bedre kontroll
HVOR MYE VIL DU LÅNE?
,-
NEDBETALINGSTID
år
SØK NÅ
Å søke om lån via Motty er gratis og uten forpliktelser
Låner du 100 000 kr over 5 år, koster det 37 120 kroner hvis den effektive renten er 14,15 %. Det vil si at det totale lånebeløpet for disse 5 årene er 137 120 kroner. Hvilken rente du får, gjenstår å se. Nominell rente varierer fra 6 % til 23 %.

Sammenlign flere banker

Vi sender lånesøknaden din til 18 ulike banker, som deretter sender deg lånetilbud. Du velger det tilbudet som passer best for deg og din økonomi. På den måten vet du alltid at du får det beste refinansieringslånet med en så lav rente som mulig.

La oss hjelpe deg med dette uten at du bruker én eneste krone. Å søke om refinansieringslån hos Motty binder deg ikke til noe som helst. Et godt tips er å vurdere dette før du skal låne penger.

Trenger du ikke å samle smålån men vil søke om et nytt lån?

Hvis du ikke har lån fra tidligere eller trenger refinansiering da kan du søke om nytt lån (forbrukslån) også via Motty. Vi sender din søknad til 18 banker og långivere som da konkurrerer om å gi deg det beste tilbudet. Med et forbrukslån hos oss trenger du heller ikke å sette eiendelene dine som sikkerhet.

Låneprosessen - dette gjør du og dette gjør vi

  1. Først fyller du ut lånesøknaden eller ringer oss hvis om du synes det er enklere eller trenger hjelp. Vi er der for deg!
  2. Så sendes søknaden for å bli vurdert av bankene vi samarbeider med.
  3. Blir din søknad innvilget får du en liste over bankenes tilbud som viser nøyaktig hva lånet vil koste deg.
  4. Du sammenligner tilbudene og velger det som passer deg best.
  5. Du vil motta lånedokumenter som enkelt og trygt signeres med BankID og beløpet overføres din oppgitte bankkonto.